Tørrfiskmakersaften med Paolo Frosio

13.06.2018

På lørdag 23.juni 2018 holder vi en festkveld for Nordnorges viktigste råvarer, Tørrfisken. Byens beste produsent, Halvors Tradisjonsfisk har invitert Michelin-kokken Paolo Frosio. Han er blant annet spesialist på tørrfisk og vil lage en helaften sammen med kokken våre denne kvelden.

23. juni 2018

19.00 – 00.00

1 350,–

Paolo Frosio åpnet restauranten sin Frosio i Bergamo, Italia i 1991 og allerede etter 2 år fikk han Michelin-stjernen som han siden har beholdt i snart 25år.  Tørrfisken start som en av de sentrale råvarene i den delen av nordlige Italia, og er vanlig på middagsbordet hos mor og på restauranter. Paolo har med seg et en del lokale råvarer, og vil serveres oss to retter av tørrfisk slik han vanligvis gjør det i sin egen restaurant.

 

I lag med Paolo vil kjøkkenet vårt også lage noe retter. Mer slik vi ligger tørrfisken vår her i nord. Så samlet kan vi på på følgende herlige 4retters meny til kr. 1350,- inkludert drikke:

 

Aperitif

Tørrfiskbuljong
Bakt tørrfisk, hvitløksmajones og semitørket tomat

****
Cannoncini di pasta fillo con stoccafisso allo zafferano, erbe e fiori
”Horn av filodeig fylt safrantørrfisk, urter og blomster”

****
Scaloppa di stoccafisso alla Milanese on fagiolini di Sorana e lime
”Tørrfisk alla Milanese, soranabønner og lime”

****
Tørrfisk som på Mathallen Tromsø
Erter, gulrot og baconvinagrette

****
Dessertsamarbeid
Forhåpentligvis kan Paolo få med seg noen flott sitron, så han og kjøkkenet vårt kan lage en passende finale på kvelden.

Paolo har med sin egen vinekspert, som vil sette passende drikke til menyen.

Til denne anledning dekker vi restauranten vår til et stor selskap, som starter med aperitif fra klokken 19.00. Dere serveres retten på rekke og rad, fra Paolo og oss. Ønsker du å være med på denne herlige kvelden, så kontakter deres oss med på: booking@mathallentromso.no eller tlf 77 68 01 00.

Arrangementer

Vi har for tiden ingen arrangementer.