Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

Nå er vi tilbake med lunsj fra mandag 6.august. Men vi har fortsatt noen folk ute på ferie, og åpner derfor først klokken 12.00 og serverer lunsj frem til 16.00.

Grønnsaksuppe servert med dagens fangst og blåskjell. Med brød. Kan også serveres vegansk uten fisk.
(Fisk, skalldyr, selleri, sulfitt(gluten, hvete fra brødet))

Dagens utvalgte fiskeburger, fra fiskedisken vår. Serveres i vårt eget brød med urtekrem, syltet rødløk og fritert potet. 

(Fisk, egg, soya, gluten (glutenfrittbrød +15,-))

Vår egen burger med kvernet kjøtt fra delikatessen. Serveres med isbergsalat, karamellisert løk, tørket tomat og estragonmajones i vårt eget brød. Selvfølgelig med friterte poteter.

(Gluten, melk, egg, sulfitter (glutenfrittbrød +15,-))

Biff av Ytre filet, fra Andslimoen. Servert på Foccacia med estragonmajones og gratinert ost. Coleslaw og pommes frites ved siden av.

(Gluten, hvete. melk, egg, sulfitt)

Erter, tomater og lun potetsalat

(Fisk, melk,sulfitt)

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.