Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

Fra og med mandag 12.august 2019 er lunsjen vår igjen åpen, fra klokken 11.00 og frem til 16.00 mandag til lørdag. Med følgende retter:

Kremet fiskesuppe med grønnsaker og dagens fisk. Serveres med brød og smør

(Fisk, melk, selleri, sulfitt)

Bakte grønnsaker, salat og mandel med vinagrette. Serveres med brød og smør

(Sulfitt, mandel)

Fritert klippfisk- og potetball, salat og pommes

(Fisk, melk, egg, sulfitt)

Egen produsert storfeburger, servert medium stekt i briochebrød med sylteagurk, tomat, løk, estragonmajones og fritert potet

 

(Melk, egg, sulfitt, gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød +15,-))

 

Litt forskjellige  søtsaker. I hvert fall is og kake.