Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.00. 

UKE 33
Serveres tirsdag til fredag, fra klokken 11.00 til 16.00

 

FISKEGRATENG 100,-
Serveres med råkost, poteter og fløtesmør
(Fisk, melk, gluten, hvete, sennep)

Kikertsuppe jevnet med kokosmelk, og anrettet med ristede hasselnøtter. Serveres med bakt ishavsrøye, brød og smør. Denne suppen kan også serveres vegansk.

(Fisk, selleri, hasselnøtter)

Vår egen burger med kvernet kjøtt fra delikatessen. Serveres med isbergsalat, karamellisert løk, tørket tomat og estragonmajones i vårt eget brød. Selvfølgelig med friterte poteter.

(Gluten, melk, egg, sulfitter (glutenfrittbrød +15,-))

Dagens utvalgte fiskeburger, fra fiskedisken vår. Serveres i vårt eget brød med urtekrem, syltet rødløk og fritert potet. 

(Fisk, egg, soya, gluten (glutenfrittbrød +15,-))

Salatblader vendt i vinagrette og i hvertfall anrettet med ristede hasselnøtter, tomater, blomkål, syltet løk, geitost og spekeskinke.

(Melk, hasselnøtter, sennep, sulfitt)

Serveres med tomatsalsa, urtekrem, eple- og potetsalat.

(Fisk, melk, sennep)

Soyamarinert Aurora laks, ris, wasabiagurk og ingefær
(Fisk, sesam, sennep, gluten fra soyasaus, sulfitter)

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.