Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

UKE 8
Serveres tirsdag til torsdag fra klokken 11.00 til 16.30, og til klokken 16.00 på fredag:

 

CHILI CON CARNE 100,-
Serveres med nachos og rømme
 (Selleri, melk, sulfitt)

Servert med dagens fangst og brød
(Fisk, melk, selleri, sulfitt(gluten, hvete fra brødet))

Wasabi-agurk, ingefær og krydret soyasaus
(Fisk, sennep, sulfitt, soya, sesam)

Dagens utvalgte fiskeburger, fra fiskedisken vår. Serveres i vårt eget brød med urtekrem, syltet rødløk og fritert potet. 

(Fisk, egg, soya, gluten (glutenfrittbrød +15,-))

Vår egen burger med kvernet kjøtt fra delikatessen. Serveres med isbergsalat, karamellisert løk, tørket tomat og estragonmajones i vårt eget brød. Selvfølgelig med friterte poteter.

(Gluten, melk, egg, sulfitter (glutenfrittbrød +15,-))

Grillet focaccia med reker, ørretrogn, salat og dill

(Skalldyr, gluten, hvete, melk, egg, sulfitt, sennep)

Erter, tomater og lun potetsalat

(Fisk, melk,sulfitt)

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.