Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

UKE 7
Serveres tirsdag til torsdag fra klokken 11.00 til 16.30, og til klokken 16.00 på fredag.

 

BAKT AURORA LAKS  100,-
Serveres med fennikel- og potetsalat
(Fisk, melk, sulfit)

Salat, rå rødløk og sennepssaus. Serveres med flatbrød og brød.
(Fisk, sesam, sennep (gluten, hvete, rug i brødet))

Kremet hvit fiskesuppe, anrettes med utvalgt fisk fra disken vår, grønnsaker, brød og smør
(Melk, fisk, skalldyr, sulfitt(gluten, hvete fra brødet))

Dagens utvalgte fiskeburger, fra fiskedisken vår. Serveres i vårt eget brød med urtekrem, syltet rødløk og fritert potet. 

(Fisk, egg, soya, gluten (glutenfrittbrød +15,-))

Vår egen burger med kvernet kjøtt fra delikatessen. Serveres med isbergsalat, karamellisert løk, tørket tomat og estragonmajones i vårt eget brød. Selvfølgelig med friterte poteter.

(Gluten, melk, egg, sulfitter (glutenfrittbrød +15,-))

Bønner, linser, løk, urter, fetaost, sylt og ristede gresskarkjerner. Brød og smør.
(Melk, gresskarkjerner, sulfitt)

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.