Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

UKE 50
Serveres tirsdag til torsdag fra klokken 11.00 til 16.30, og til klokken 16.00 på fredag.

 

PESTOBAKT FISK MED POTETSALAT 100,-
Servert med urtekrem, syltet løk og ruccolasalat
(Fisk, egg, melk, solsikke)

Syltet ingefær, wasabiagurk og krydret soyasaus

(Fisk, sesam, sennep, gluten, hvete)

Salt og syltet sild fra Senjahopen, lagt ned i pepperrotsaus og sennepssaus. Serveres med rugbrød, løk og akevittgele.

(Fisk, sennep, gluten, rug)

Kremet hvit fiskesuppe, anrettes med utvalgt fisk fra disken vår, grønnsaker, brød og smør
(Melk, fisk, sulfitt(gluten, hvete fra brødet))

Dagens utvalgte fiskeburger, fra fiskedisken vår. Serveres i vårt eget brød med urtekrem, syltet rødløk og fritert potet. 

(Fisk, egg, soya, gluten (glutenfrittbrød +15,-))

Vår egen burger med kvernet kjøtt fra delikatessen. Serveres med isbergsalat, karamellisert løk, tørket tomat og estragonmajones i vårt eget brød. Selvfølgelig med friterte poteter.

(Gluten, melk, egg, sulfitter (glutenfrittbrød +15,-))

Serveres med ertepuré, potetsalat med kapers, løk og urtekrem

(Fisk, melk,)

Ribbe, pølse, rødkål, sennep og julesaus

(Sennep, sulfitt, melk)

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.