Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

I den spesielle sommeren 2020, så må vi holde lunsjen stengt. Normalt har vi stengt i juli, for å være med på rock, øl og sjømat i Bukta. Siden dette ikke skjer i sommer, så velger vi å holde Mathallen åpen for middag fra klokken 16.00. Siden vi også må sende kjære ansatte på ferie, så ser vi oss nødt til å stenge lunsjen.

Vi satser på å være tilbake med lunsj fra i begynnelse av uke 33, på tirsdag 11.august.

Vi benytter sjansen til å ønske alle en riktig god sommer, og håper alle støtter det lokale næringslivet der de farer.