Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

Denne fristende menyen er tilgjengelig fra tirsdag 14.januar 2020. Serveres frem til 16.30 mandag til torsdag, og frem til 16.00 på fredag og lørdag.

Vegansk suppe med soyasopp og syrnet kål. Brød og smør

(Sulfitt, sesam, soya, (gluten fra hvete i brødet))

Kremet fiskesuppe med selleri, syltet gulrot og fisk. Brød og smør
(Fisk, skalldyr, melk, selleri, sulfitt(gluten, hvete fra brødet))

Laks, ponzu, ris, friterts nudler, søtpotet, syltet ingefær, ananas og sesam

(Fisk, sulfitt, soya, sesam)

Sprøtt brød, kylling, sennepsmajones, salat, fetaost, løk, bacon og pommes frites

(Gluten, melk, sulfitt, sennep)

Ertepuré, potetsalat, tapenade og bokhvete.

(Fisk, melk,sulfitt)

Egen produsert storfeburger, servert medium stekt i briochebrød med salat, jarlsberg, paprikaketchup, røkt chilimajones, tomat og pommes frites

(Melk, egg, sulfitt, gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød +15,-))

 

Litt forskjellige  søtsaker. I hvert fall is og kake.