Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

Kanskje litt tidlig, men fra tirsdag 20.august er vi klare med første lunsjmeny for høsten 2019. Tilgjengelig fra 11.00 til 16.30 mandag til torsdag, og frem til 16.00 på fredag og lørdag:

UKE 46, tirsdag 12. - fredag 15.november
Serveres tirsdag til torsdag fra klokken 11.00 til 16.30, og frem til 16.00 på fredag:

 

TOMATISERT TØRRFISKGRYTE 100,-
Serveres med rotgrønnsaker, grønne linser, ristet gresskarkjerner og flatbrød
 (Fisk, sulfitt, selleri, lupin)

Asiatiskinspirert fiskesuppe med sitrongress og "fiskesaus", sammen med grønnsaker og fersk, lokal fangst. Serveres med brød og smør

(Fisk, melk, selleri, sulfitt)

Bakte grønnsaker, salat og mandel med vinagrette. Serveres med brød og smør

(Sulfitt, mandel)

Grillet focaccia, krydret coleslaw, pommes og chilimajones

(Egg, melk, sulfitt, soya, gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød + 15,-)

Ristet focaccia, eggerøre, senneps-saus og -potet

(Fisk, egg, melk, gluten fra hvete, sennep)  

Egen produsert storfeburger, servert medium stekt i briochebrød med sylteagurk, tomat, løk, estragonmajones og fritert potet

 

(Melk, egg, sulfitt, gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød +15,-))

 

Litt forskjellige  søtsaker. I hvert fall is og kake.