Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

UKE 25
Serveres tirsdag til torsdag fra klokken 11.00 til 16.30, og til klokken 16.00 på fredag:

BAKT LAKS MED GRESSLØKPESTO 100,-
Serveres med agurksalat, potet og urtekrem
(Fisk, melk, egg, sulfitt)

Hjertesalat, wasabi-agurk, gresskarkjerner
(Fisk, melk, sulfitt)

Grønnsaksuppe servert med dagens fangst og blåskjell. Med brød. Kan også serveres vegansk uten fisk.
(Fisk, skalldyr, selleri, sulfitt(gluten, hvete fra brødet))

Dagens utvalgte fiskeburger, fra fiskedisken vår. Serveres i vårt eget brød med urtekrem, syltet rødløk og fritert potet. 

(Fisk, egg, soya, gluten (glutenfrittbrød +15,-))

Med husets brød, salat, tomat, løk, estragonmajones og fritert poteter.

(Gluten fra hvete, egg, melk, sulfitt)

Vår egen burger med kvernet kjøtt fra delikatessen. Serveres med isbergsalat, karamellisert løk, tørket tomat og estragonmajones i vårt eget brød. Selvfølgelig med friterte poteter.

(Gluten, melk, egg, sulfitter (glutenfrittbrød +15,-))

Erter, tomater og lun potetsalat

(Fisk, melk,sulfitt)

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.