Lunsj

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Lunsj med smak av Nord-Norge
I Mathallen behandles det ypperste av lokale råvarer av nordnorske elitekokker. Under lunsjen er det tatt høyde for gjestenes hektiske ukedager, med smaksrike retter som kommer rask på bordet – alltid med råvarenes særegenhet ivaretatt og framhevet av profesjonelle og kjærlige kokkehender.

Lunsjmenyen er tilgjengelig frem til kl. 16.30. 

I forbindelse med ferieavvikling og festivaljobbing i sommer må vi dessverre stenge lunsjen frem til mandag 12.august 2019.

 

Vi benytter sjanse til å ønske alle gjester en god sommer.

UKE 24, fra tirsdag 11. -fredag 14.juni
Serveres mandag til torsdag fra klokken 11.00 til 16.30, og frem til 16.00 på fredag:

 

BOLINHOS- "KLIPPFISKBOLLER" 100,-
Servert med grønn salat, syltet rødløk, tomatsalsa og chilidip
 (Fisk, melk, egg, sulfitt, soya)

Serveres med dagens fangst, soyamarinert sopp, syrnet kål. Kommer med brød og smør. Kan også serveres vegansk. Som forrettsstørrelse til kr. 95,- 

(Fisk, selleri, sesam, soya, gluten fra hvete i brødet)

Kylling, bacon, ost, krutonger, syltet rødløk og cæsardressing

(Melk, egg, sennep, gluten fra hvete, sulfitt, fisk (ansjos))

På ristet focaccia, lun klippfisksalat, rucculapesto, tomatsalsa og urtekrem

(Fisk, sulfitt, gluten fra hvete, melk, egg, soya)

Ovnsbakt filet med nykål, gulrot, fennikel, smørsaus og potet
(Fisk, melk, sennep, sulfitt)

Egen produsert storfeburger, servert medium stekt i briochebrød med sylteagurk, tomat, løk, estragonmajones, fritert potet og chilidip.

+ kr. 15,- for bacon

+ kr. 15,- for ost

(Melk, egg, sulfitt, gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød +15,-))

 

Utvalgte søtsaker fra delikatessen vår. I hvert fall is og kaker.