WINTER MENU 2018

05.01.2018

We are constantly changing the menus during the seasons.  See the new menu from 21.February 2018 her.

We proudly present our new menus for the this winter. As always our menus are based on the best seasonal, arctic ingredients. We hope you find something tempting from our menu

 

Last update from 21.February 2018:

smaller

HERRING FROM SENJAHOPEN 155,-
Onion, horseradish sour cream, eggs, rye and brown butter
(Fish, eggs, milk, gluten, rye)

 ----
 
TATAKI OF AURORA SALMON 170,-
Sour cream, cucumber, apple, pickled onions and soya marinated trout roe
(Fish, milk, gluten, soy)

 

----

KING CRAB LOIN 230,-
Cauliflower and dill
(Shellfish, milk)

-----

LOCAL WAGYU 245,-
Ligthly grilled sirloin, soy sauce and mushrooms
(Soy)

-----

ARCTIC "SKREI" COD 210,–
Leek and butter
(Fish, milk, soy)

larger

CATCH OF THE DAY 320,-
Cabbage and browned butter
(Fish, milk, sulphit, celeriac)

-----

LAMB 340,-
Filet and braised side of lamb, carrot, mushrooms, herb and jus
(Egg, milk, celeriac, sulphit)

sweets

CHEESES 195,-
Selected from our store. Served with carrot jam and fruit bread
(Milk, gluten, eggs, almond, hazelnut)

-----

LEMON AND WHITE CHOCOLATE 120,-
Icecream from white chocolate with lemon
(Milk)

-----

SOURMILK PANNACOTTA 145,-
Black currant, crumbels and caramelized almons
(Milk, gluten, wheat, almond)

-----

CHOCOLATE AND RASPBERRIES 155,-
Chocolate mousse og raspberries sorbet
(Milk, eggs, almond)

We also have a 4course set menu for NOK 715,- and 6course tasting menu for 895,-

Relaterte nyheter

27.04.2018

Mai 2018 i Mathallen

Endelig begynner det å våres i nord også, og mai er her igjen med herlige fridager. Og hva er vel bedre enn å tilbringe disse dagene med god mat og drikke på Mathallen.  Vi holder åpent de aller fleste dager i mai.

Les mer

26.03.2018

Påske 2018

Vi holder åpen butikken frem til klokken 16.00 på onsdag 28.mars, for de gode kjøpene for påskekosen. Restauranten er stengt fra mandag 26.mars.

Men ukens lunsj får man i butikken.

Les mer

23.12.2017

Christmas Week 2017

Opening hours and menu for the last days of the year.

Åpningstider for romjulen2017, på engelsk til ære for alt besøket fra utlandet.

Les mer

20.09.2017

Julemenyer i Mathallen 2017

Igjen begynner den mørke tiden å senke seg over oss. Men vi nordboere har en flere tusenårig tradisjon som lyser opp i den morgen tiden. Igjen er juletidene like foran oss, med julebord, familiefester og masse god mat.

Les mer

20.09.2017

Smak festival 2017

Tromsøs sikreste høsttegn er etter hvert blitt all slagsbodene i Storgata og Lavoen på torget. Igjen er det klart for matfesten SMAK

Les mer

02.09.2017

Åpen lunsj på mandager fra september17

I Mathallen opplever vi at stadig flere ønsker å spise lunsj hos oss. Så etter stor pågang åpner vi nå også for lunsj på mandager, og utvider samtidig lunsjtiden til 16.30.

Les mer

03.05.2017

17.mai i Mathallen 2017

Bli med på årets 17.mai feiring i Mathallen.

Les mer

07.07.2016

Vil du jobbe med servering i Mathallen?

Vi i Mathallen ser alltid etter hyggelige folk å jobbe sammen med. Nå ser vi spesielt etter restaurantsjef eller faglært servitør.

Les mer

07.05.2016

Ølmakermiddag med Graff Brygghus

Torsdag 26.mai for vi besøk av våre gode venner i Graff Brygghus, Marius og Martin. Deres gode drikker får møte det beste kjøkkenet i Mathallen kan by på, og du er invitert.

Les mer

22.04.2016

17.mai 2017 i Mathallen

Bli med på årets 17.mai feiring i Mathallen. 

Les mer

14.04.2016

Champagnelunsj lørdag 16.april

På lørdag er det igjen tid for champagnelunsj hos, og nå har du sjanse til å sikre deg bord.

Les mer

28.03.2016

Boizelmiddag lørdag 09.april 2016

I Mathallen har vi valgt å ikke ha en egen husets vin, for å heller kunne finne den rette vinen til hver rett. Men etter hvert er det enkelt viner man blir mer glad i og lærer seg at kan passe til det mest. Boizel Brut Reserve Champagne har blitt en av Mathallen store favoritter og vi har allerede kombinert den mye med forskjellige retter på champagnelunsjen vår. Lørdag 09.april 2016 tar vi dette enda litt lenger og inviterer til en hel middag med følge av de forskjellige champagnene til Champagnehuset Boizel.

Les mer

15.03.2016

Lørdag 19.mars 2016- Champagnelunsj

Snart er det påske, men før det kommer 3.lørdag i måneden med vår faste champagnelunsjen. Så spark i gang den stille uken med en med litt lyd.

Les mer

16.02.2016

Champagnelunsj 20. februar 2016

For de som skulle trenge en unnskyldning for en hyggelig sammenkomst over god drikke og mat, så er helgens champagnelunsj en glimrende anledning.

 

Les mer

18.01.2016

TIFF-uken på Mathallen

Vi sitter fortsatt å venter på at solen skal karre seg over horisonten her i nord. Da er det god at vi mennnesker kan varme hverandre gjennom kultur. Endelig er det igjen tid for Tromsø Internationale Filmfestival.

Les mer

05.01.2016

Takk for det gamle og godt nyttår!

Mathallen takker alle for de gode opplevelsene og den hyggelige handelen i 2015, og satser på minst like gode opplevelser i 2016.

Les mer

06.10.2015

Juletider i Mathallen 2015

Igjen begynner det å mørknes tidligere og tidligere om kveldene, og mørkere skal det bli. Men vi nordboere har flere tusenårig tradisjon for å varme oss i mørket. Endelig begynner det å gå mot juletider igjen.

Les mer

22.09.2015

Olivenolje- og vinmakermiddag 03.oktober

Lørdag 03.oktober får vi flott besøk i Mathallen Tromsø av gode venner fra Bergen og Nord-Italia. Dette må selvfølgelig markeres med en bedre middag, der barske nordnorske råvarer møter silkemyke olivenoljer fra noen av verdens nordligste olivenlunder. Selvfølgelig i lag med passende viner og gode venner!

Book nå på mail til booking@mathallentromso.no

Les mer

15.09.2015

Smakfestivalen og Mathallen

Nå i uken, fredag 18.09 og lørdag 19.09, er det igjen tid for den nordnorske matfestivalen Smak. Og vi i Mathallen gleder oss til å få være med.

Les mer

13.08.2015

Champagnelunsj lørdag 15.august

Førstkommende lørdag smeller vi i gang med med høstens første champagnelunsj. Champagnelunsjen kommer ikke like hyppig i høst, men vi vil heller ta frem litt ekstra gode råvarer og skrur musikken litt høyere når vi først kjører denne "formiddagsfesten". 

Les mer

10.06.2015

Bakgårdsfest lørdag 13.juni

Nabolaget i Grønnegaten snur seg innover på lørdag, og inviterer til bakgrunnsfest i Grønnegaten 39.

Les mer

29.05.2015

Grillmat fra himmelen!

Velkommen til gjestespill med mesterkokken Espen Vesterdal Larsen fra Kulinariske Akademi. 

Les mer

19.05.2015

Lerøy Aurora laks i Mathallen

Lerøy Aurora laksen fra Skervøy er alltid å finne i fiskedisken vår, men denne dagen gjør vi ekstra stas på denne flotte råvaren.

Les mer

13.05.2015

17.mai-helgen i Mathallen

17.mai helgen er foran oss, men festen begynner allerede på lørdagen hos oss. Da blir det ekstra god stemning på champagnelunsjen, mens vi fyrer opp grillen på utsiden på selve dagen.

Les mer

04.05.2015

"Meddag" fra klokken 16 til 18

Vi forsetter det populære tilbudet på ettermiddagen, og har ny meny på plass mellom 16.00 og 18.00.

Les mer

28.04.2015

"Meddag" fra klokken 16.00 til 18.00

Etter utallige oppfordringer har Mathallen gleden av å endelig presentere et ettermiddagstilbud fra klokken 16.00 til 18.00. Nå serverer vi "meddag" i dette tidsrommet alle ukedager fra tirsdag til fredag.

Les mer

15.04.2015

Besøk av Niccolo Chioccioli 18.april

Lørdag 18.april er Mathallen så heldig å få besøk av en meget god produsent fra Chanti, Chioccioli.  De som spiser ettermiddagsplanke hos har sjansen til å bli servert av produsenten selv, Niccolo Chioccioli.

Les mer

18.03.2015

Champagnelunsj hver lørdag

Vi hadde det kjempegøy med champagnelunsj forrige lørdag, og det tror vi gjestene som fikk være med også hadde. Faktisk var det så gøy at vi har funnet ut at det skal være champagnelunsj hver lørdag.

Les mer

06.03.2015

Gulløye poteter på Mathallen i Tromsø

I uken var vi så heldig å få besøk av den kjente bloggeren Britt Kåsin.  Anledning var at hun skulle oppleve den nydelig Gulløyepotet, som vi bruker mye i Mathallen. Les de gode ordene hun skrev på bloggen sin Britt Kåsins tankesmie her.

Les mer

12.01.2015

Takk for en utrolig mottakelse!

Det har vært en utrolig helg for Mathallen Tromsø, og vi takker hele byen for den gode mottakelsen. Pågangen er faktisk så stor at vi ikke rekker over telefonen hele tiden. Send oss gjerne en e-post på booking@mathallentromso.no med dine reservasjonsønsker. 

Les mer

22.12.2014

Slik blir Mathallen for deg!

Mathallen skal føles som et unikt sted for alle i Tromsø, enten de er fastboende eller tilreisende. Vi lover spennende smaksopplevelser både i vår restaurant og vår delikatessebutikk.

Les mer

19.12.2014

Mathallens vinklubb

Du som elsker mat og vin, er hjertelig velkommen til å bli med i Mathallens Vinklubb. I vinklubben vil vi spesielt fokusere på samklangen mellom vin og mat.

Les mer

19.12.2014

Jensens Lutefisk

Mellom alle de tunge kjøttmiddagene i julen, passer det ypperlig med et avbrekk. Og da er lutefisk en favoritt hos mange.

Les mer

09.12.2014

Jensen velger kjøtt til modning

Nortura på Andslimoen i Målselv, Norges største lokalmatleverandør, er en av Mathallens gode samarbeidspartnere. Her kan vi plukke ut og kontrollere råvarene på en helt spesiell måte.

Les mer