Smak festival 2017

20.09.2017

Tromsøs sikreste høsttegn er etter hvert blitt all slagsbodene i Storgata og Lavoen på torget. Igjen er det klart for matfesten SMAK

Mathallen Tromsø vil i år være på plass med i Storgata på stand i lag med Mack Mikrobryggeri og Bukta Open Air Festival. Her tar vi opp tråden fra sommerens store suksess, med noen av det populære rettene fra årets Buktafestival. Vi frister med moderne klassikere som Bolinhos og Fesk & Bacon, mens Mack Mikrobryggeri tilbyr noe leskende i glasset og Buktagjengen starter salget av billetter til neste års festiva,l i passende lydbilde. Du finner oss utenfor VT fra klokken 11.00 og frem til 18.00 på fredag. Lørdag 10.00 til 17.00

 

På disse dagen blir dette lunsjen vi har å tilby. Altså er restauranten i Grønnegata 58/60 stengt. Vi oppfordrer alle til å ta turen innom flest mulige boder og oppleve mest mulig smaker. Butikken vår er åpen fra klokken 11.00 til 16.00 under hele festivalen.

 

Restauranten åpner første på kvelden klokken 17.00, med en egen komponert meny for anledning. Souschef Hans Markus Heiskel og kokk Simen Einebakken Eliassen jobber fortsatt med detaljene på denne nydelig 6retters meny, basert på sesongens beste lokale delikatesser. Men er er det vi kan avsløre foreløpig:

Gulrotsuppe 135,-
Gulrot, krutonger og urter
(Gluten, hvete, selleri)

----

Kyllingpatée 145,-
Solbær, kantarell, rug og urtemajones
(Rug, gluten, egg, melk)

----

Klippfisk fra Halvors 315,-
Eple, kremet kål og dill
(Fisk, melk)

-----

Entrecôte fra Nord-Norsk ku 375,-
Portobellosopp, løk, potetsticks og estragonskum
(Egg, sulfitt, melk)

----

Gin og Tindved 90,-
Gin, tonic, tindved og hvit sjokolade

----

Kirsebær 155,-
Kirsebær, vaniljekrem og sprøtt bakverk
(Melk, gluten, hvete, egg, mandel)

 

Hele denne denne menyen kan nytes med alle sin 6retter, som en SMAKS-meny til kr. 895,-. Man kan også oppleve den som en 4retters meny til kr. 695, eller man kan velge sine selv hvilke retter man vil ha. Menyen er tilgjengelig fra klokken 17.00 til 22.00 på fredag 22.september og lørdag 23.september. Føg med på denne siden for oppdateringer

Kjøkkenskefen vår, Gunnar Jensen, er tradisjonen tro i Lavoen og jobber med det Nordnorske Måltid.Book deg gjerne et bord her, for å oppleve han og lærlingene våre i samspill med landsdelens beste kokker.

Relaterte nyheter

20.09.2017

Julemenyer i Mathallen 2017

Igjen begynner den mørke tiden å senke seg over oss. Men vi nordboere har en flere tusenårig tradisjon som lyser opp i den morgen tiden. Igjen er juletidene like foran oss, med julebord, familiefester og masse god mat.

Les mer

02.09.2017

Åpen lunsj på mandager fra september17

I Mathallen opplever vi at stadig flere ønsker å spise lunsj hos oss. Så etter stor pågang åpner vi nå også for lunsj på mandager, og utvider samtidig lunsjtiden til 16.30.

Les mer

03.05.2017

17.mai i Mathallen 2017

Bli med på årets 17.mai feiring i Mathallen.

Les mer

07.07.2016

Vil du jobbe med servering i Mathallen?

Vi i Mathallen ser alltid etter hyggelige folk å jobbe sammen med. Nå ser vi spesielt etter restaurantsjef eller faglært servitør.

Les mer

07.05.2016

Ølmakermiddag med Graff Brygghus

Torsdag 26.mai for vi besøk av våre gode venner i Graff Brygghus, Marius og Martin. Deres gode drikker får møte det beste kjøkkenet i Mathallen kan by på, og du er invitert.

Les mer

22.04.2016

17.mai 2017 i Mathallen

Bli med på årets 17.mai feiring i Mathallen. 

Les mer

14.04.2016

Champagnelunsj lørdag 16.april

På lørdag er det igjen tid for champagnelunsj hos, og nå har du sjanse til å sikre deg bord.

Les mer

28.03.2016

Boizelmiddag lørdag 09.april 2016

I Mathallen har vi valgt å ikke ha en egen husets vin, for å heller kunne finne den rette vinen til hver rett. Men etter hvert er det enkelt viner man blir mer glad i og lærer seg at kan passe til det mest. Boizel Brut Reserve Champagne har blitt en av Mathallen store favoritter og vi har allerede kombinert den mye med forskjellige retter på champagnelunsjen vår. Lørdag 09.april 2016 tar vi dette enda litt lenger og inviterer til en hel middag med følge av de forskjellige champagnene til Champagnehuset Boizel.

Les mer

15.03.2016

Lørdag 19.mars 2016- Champagnelunsj

Snart er det påske, men før det kommer 3.lørdag i måneden med vår faste champagnelunsjen. Så spark i gang den stille uken med en med litt lyd.

Les mer

16.02.2016

Champagnelunsj 20. februar 2016

For de som skulle trenge en unnskyldning for en hyggelig sammenkomst over god drikke og mat, så er helgens champagnelunsj en glimrende anledning.

 

Les mer

18.01.2016

TIFF-uken på Mathallen

Vi sitter fortsatt å venter på at solen skal karre seg over horisonten her i nord. Da er det god at vi mennnesker kan varme hverandre gjennom kultur. Endelig er det igjen tid for Tromsø Internationale Filmfestival.

Les mer

05.01.2016

Takk for det gamle og godt nyttår!

Mathallen takker alle for de gode opplevelsene og den hyggelige handelen i 2015, og satser på minst like gode opplevelser i 2016.

Les mer

06.10.2015

Juletider i Mathallen 2015

Igjen begynner det å mørknes tidligere og tidligere om kveldene, og mørkere skal det bli. Men vi nordboere har flere tusenårig tradisjon for å varme oss i mørket. Endelig begynner det å gå mot juletider igjen.

Les mer

22.09.2015

Olivenolje- og vinmakermiddag 03.oktober

Lørdag 03.oktober får vi flott besøk i Mathallen Tromsø av gode venner fra Bergen og Nord-Italia. Dette må selvfølgelig markeres med en bedre middag, der barske nordnorske råvarer møter silkemyke olivenoljer fra noen av verdens nordligste olivenlunder. Selvfølgelig i lag med passende viner og gode venner!

Book nå på mail til booking@mathallentromso.no

Les mer

15.09.2015

Smakfestivalen og Mathallen

Nå i uken, fredag 18.09 og lørdag 19.09, er det igjen tid for den nordnorske matfestivalen Smak. Og vi i Mathallen gleder oss til å få være med.

Les mer

13.08.2015

Champagnelunsj lørdag 15.august

Førstkommende lørdag smeller vi i gang med med høstens første champagnelunsj. Champagnelunsjen kommer ikke like hyppig i høst, men vi vil heller ta frem litt ekstra gode råvarer og skrur musikken litt høyere når vi først kjører denne "formiddagsfesten". 

Les mer

10.06.2015

Bakgårdsfest lørdag 13.juni

Nabolaget i Grønnegaten snur seg innover på lørdag, og inviterer til bakgrunnsfest i Grønnegaten 39.

Les mer

29.05.2015

Grillmat fra himmelen!

Velkommen til gjestespill med mesterkokken Espen Vesterdal Larsen fra Kulinariske Akademi. 

Les mer

19.05.2015

Lerøy Aurora laks i Mathallen

Lerøy Aurora laksen fra Skervøy er alltid å finne i fiskedisken vår, men denne dagen gjør vi ekstra stas på denne flotte råvaren.

Les mer

13.05.2015

17.mai-helgen i Mathallen

17.mai helgen er foran oss, men festen begynner allerede på lørdagen hos oss. Da blir det ekstra god stemning på champagnelunsjen, mens vi fyrer opp grillen på utsiden på selve dagen.

Les mer

04.05.2015

"Meddag" fra klokken 16 til 18

Vi forsetter det populære tilbudet på ettermiddagen, og har ny meny på plass mellom 16.00 og 18.00.

Les mer

28.04.2015

"Meddag" fra klokken 16.00 til 18.00

Etter utallige oppfordringer har Mathallen gleden av å endelig presentere et ettermiddagstilbud fra klokken 16.00 til 18.00. Nå serverer vi "meddag" i dette tidsrommet alle ukedager fra tirsdag til fredag.

Les mer

15.04.2015

Besøk av Niccolo Chioccioli 18.april

Lørdag 18.april er Mathallen så heldig å få besøk av en meget god produsent fra Chanti, Chioccioli.  De som spiser ettermiddagsplanke hos har sjansen til å bli servert av produsenten selv, Niccolo Chioccioli.

Les mer

18.03.2015

Champagnelunsj hver lørdag

Vi hadde det kjempegøy med champagnelunsj forrige lørdag, og det tror vi gjestene som fikk være med også hadde. Faktisk var det så gøy at vi har funnet ut at det skal være champagnelunsj hver lørdag.

Les mer

06.03.2015

Gulløye poteter på Mathallen i Tromsø

I uken var vi så heldig å få besøk av den kjente bloggeren Britt Kåsin.  Anledning var at hun skulle oppleve den nydelig Gulløyepotet, som vi bruker mye i Mathallen. Les de gode ordene hun skrev på bloggen sin Britt Kåsins tankesmie her.

Les mer

12.01.2015

Takk for en utrolig mottakelse!

Det har vært en utrolig helg for Mathallen Tromsø, og vi takker hele byen for den gode mottakelsen. Pågangen er faktisk så stor at vi ikke rekker over telefonen hele tiden. Send oss gjerne en e-post på booking@mathallentromso.no med dine reservasjonsønsker. 

Les mer

22.12.2014

Slik blir Mathallen for deg!

Mathallen skal føles som et unikt sted for alle i Tromsø, enten de er fastboende eller tilreisende. Vi lover spennende smaksopplevelser både i vår restaurant og vår delikatessebutikk.

Les mer

19.12.2014

Mathallens vinklubb

Du som elsker mat og vin, er hjertelig velkommen til å bli med i Mathallens Vinklubb. I vinklubben vil vi spesielt fokusere på samklangen mellom vin og mat.

Les mer

19.12.2014

Jensens Lutefisk

Mellom alle de tunge kjøttmiddagene i julen, passer det ypperlig med et avbrekk. Og da er lutefisk en favoritt hos mange.

Les mer

09.12.2014

Jensen velger kjøtt til modning

Nortura på Andslimoen i Målselv, Norges største lokalmatleverandør, er en av Mathallens gode samarbeidspartnere. Her kan vi plukke ut og kontrollere råvarene på en helt spesiell måte.

Les mer