Førjulstid 2022

Snart en det endelig tid for å feire en jule med alt av venner og familie. Men først skal vi igjennom en fantastisk førjulstid, med alt som hører til av god mat og godt selskap. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne av matretter. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.

Siden vi opplever ekstra stor pågang i tiden før jul, så har vi to bordsettinger på kvelden fra mandag 14.november 2022. Første bordsetting begynner fra 17.00, og avsluttes til 20.00. Seneste mulig ankomst blir 18.00, så dere har minst 2 timer til å spise og nyte selskapet. Andre bordsetting begynner fra klokken 20.30 og varer ut kvelden til 23.30. Booking for mindre selskaper opp til 8 stk gjøres enklest via linken øverst på siden her på "booking". Er dere flere enn dette, er det best å sende oss en mail på booking@mathallentromso.no eller ringe oss på tlf 77680100.

Vi jobber fortsatt med årets julemeny, som trolig havner på rundt kr. 850,-. I stedet for vanlige 3retters menyer, hvor man spiser seg mett på en varmrett, så inneholder vår 4retters meny både varme fiskerett og hovedrett kjøtt. Normalt lutefisk og svineribbe. I tillegg så starter vi med god, passende forrett og avslutter med søt dessert. Vi vil oppdatere her når vi har julemenyen klar, forhåpentligvis senest i oktober.

Som tidligere år, så har vi også en alternativ 4retters meny. Her vil fokuset være med på råvarer i sesong, og ikke utelukkende på tradisjonell julestemning. Det vil også bli en AlaCarte-meny, med smaker å velge fra. Alt dette kan sees på denne linken, fra onsdag 17.november.

 

Lutefisk fra Halvors Tradisjonsfisk har vært en suksess hos oss tidligere år. Lutefisk serveres på tallerken, men kommer i så mange omganger som trengs. Tilbehøret med bacon og fløtesaus med sennep er blitt så populært at vi ikke tørr å gjøre forandringer. Denne retten er på menyen litt før resten av julemat, trolig allerede i oktober.

 

I juletider er det mange som ønsker å gå ut i større lag, og hvis dere er flere enn 8 personer så vil vi veldig gjerne bli enig om meny i forkant. Hvis dere ønsker å sitte for dere selv unna restauranten, så er det mulig å booke selskapslokalet vårt for en minimumsfakturering på kr.25 000,-

 

God jul til deg og dine.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Endelig 17.mai-feiring

Endelig skal vi feire nasjonaldag som normalt igjen, og vi på Mathallen Tromsø gleder oss til å inviterer dere inn på de to bordsettingene mellom 12.30 og 18.00.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Stilling ledig- faglært kokk

Vi søker kokk med fagbrev i 100% stilling, fra 1.april eller annen anvtale!

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstiden 2021

På nytt nærmer vi oss slutten av et spesielt år. Men først skal vi igjennom en fantastisk julefeiring, med alt som hører til av god mat og godt selskap på forhånd. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.