Kontakt oss

Fornøyde kunder og gjester er det vi liker aller best. Derfor står vi på for at alle som besøker oss skal føle seg hjemme, kjenne at det er herlig å bli oppvartet og at en matopplevelse hos oss er ekstra minneverdig. Er det noe du lurer på angående menyer, booking av bord, muligheten for å reservere eget lokale eller noe annet? Ta kontakt. Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bestill bord

Bruk vår online bookingtjeneste

eller send e-post til booking@mathallentromso.no

eller ring 77 68 01 00

Leie av lokale

booking@mathallentromso.no

77 68 01 00

Følg oss på sosiale medier

Facebook

Andre henvendelser

booking@mathallentromso.no

77 68 01 00

Besøkadresse

Grønnegata 58/60

9008 Tromsø

Om oss

Vi i Mathallen er rett og slett hekta på de unike, lokale råvarene som produseres i vår umiddelbare nærhet. Det nordnorske matfatet fortjener å bli lagt enda mer merke til. Ideen bak Mathallen hadde sitt utspring i et samlet ønske om å smake, føle og lære mer om disse råvarene. Og ikke minst; å dele dem med andre.

Lokal mat i verdensklasse
Lokale matprodusenter leverer mat helt i verdenstoppen, og produktene deres vil være godt synlige i butikken og på restaurantens menyer. Og for å møte menneskene og høre historiene deres, vil vi jevnlig invitere dem på besøk for å presentere sin filosofi og sine produkter her hos oss.

Og det beste fra verden rundt oss
I en landsdel, som på mange måter er bygget på en mer enn 1000-årig eksporthistorie, med tørrfisken som hovedrolleinnehaver, har vi naturlig nok også lange tradisjoner for å hente tilbake matvarer og smakstilsetninger utenfra. Og hos oss vil du finne kvalitetsprodukter fra hele verden, både i butikken og restauranten.

Den gode smaken
Når Mathallen skaper nye møter mellom lokale råvarer og internasjonale trender, ønsker vi også å gi deg noen aha-opplevelser rundt hva matprodusentene i vårt nære omland og vårt kreative kokketeam kan få til sammen.

Gunnar Jensen

Kjøkkensjef

907 70 187

gunnar@mathallentromso.no

Ett av Norges største kokketalent, kommer fra Lyngseidet. Han har blant annet vunnet ”Det Norske Måltid 2012” og deltatt i flere nasjonale og internasjonale kokkekonkurranser. Gunnar tok kokkefagbrev ved Skarven og Bryggestuen på Driv i Tromsø. Siden jobbet han både som kokk og servitør i Bergen, før han returnerte til Tromsø for å drive Skarvens Kulinariske Teater.

Gunnar er fagmann på sin hals, og samtidig en inkluderende og åpen person. Disse egenskapene gir ham en sjelden evne til å skape trivsel, kreativitet og kvalitet på sitt kjøkken. Det er bare å glede seg til resultatet serveres!

Ørjan Nikolai Jakobsen

Butikksjef

416 90 627

orjan@mathallentromso.no

Ørjan har vendt tilbake til hjembyen for å bidra til realiseringen av sitt hjertebarn, Mathallen. Etter fullført kokkefagbrev, ble han lokket til Trondheim og mange år på Ravnkloa Fisk og Skalldyr. Nå er tiden kommet til å ta med seg sin opparbeidede kompetanse tilbake til Tromsø, for å skape byens beste fiskedisk og delikatesseforretning.

Og ønsker du tips og råd om hvordan du lager smakfulle retter når du handler i Mathallen Delikatesser; spør Ørjan, han deler gjerne av sin kunnskap.

John-Fredrik Solberg

Daglig leder

977 96 201

jfs@mathallentromso.no

Bergenseren John-Fredrik har bodd i Tromsø i ti år. Med kystkulturen godt under huden, fra både Vestlandet og Nord-Norge, vet han å sette pris på matressursene det nære havområdet og de lokale produsentene har å by på.

John-Fredrik har lang erfaring fra flere hotell og restauranter i Bergen og Tromsø. Med fagbrev som servitør utvidet han sin kompetanse ved UiT hvor han tok Master i Business Creation and Entrepreneurship.

I Mathallen vil han bruke sin økonomiske utdannelse i rollen som daglig leder. Samtidig vil han, med sin lange servitør- og serviceerfaring, sørge for trivsel og minneverdige matopplevelser når våre gjester samles rundt restaurantbordet.