Mathallen Tromsø - vi gir deg en uforglemmelig restaurantopplevelse

Lyst til å smake på retter laget av ekte arktiske råvarer? Mathallen Tromsø er en restaurant i Tromsø som tilbyr en spennende kulinarisk matopplevelse for alle matentusiaster der ute.

Kokken på vår restaurant

Her i restauranten blir kjøkkenet styrt av Gunnar Jensen, en anerkjent kokk som tidligere har vært coach for juniorlandslaget OL-Stuttgart 2020, vant Det norske måltid i 2012, samt Ingridprisen 2015. Han har også vært tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater og ikke minst er han en ettertraktet kokk for regjeringsmiddager.

Som restaurant i Tromsø er det også viktig for oss å vise til de flotte råvarene nord norge har å by på. Derfor tilbyr vi et vidt utvalg av fantastiske retter basert på arktiske råvarer. Her i restauranten vil du kun få det beste av sesongens råvarer i måltidene dine, og vi setter alltid smak i fokus.

En restaurant i Tromsø med 4 retters

Vår fireretters meny baserer seg på en forrett, en fiskerett, en hovedrett med kjøtt og til slutt en dessert. En skulle tro at man ble altfor mett, men vær ikke så sikker på det! Denne menyen er nøye planlagt og tilrettelagt for at du skal få smake på alt det gode nord norges arktiske råvarer har å by på – helt frem til dessert som virkelig setter prikken over i-en, eller i dette tilfelle – fyller siste gjenværende plass i magen.

Et fargerikt spekter av matretter

Et av våre mål er å være en restaurant i Tromsø der du kan finne mest mulig forskjellige og smakfulle retter. Vi har med det i bakhodet satt sammen en meny vi tror alle kan finne noe de vil like på. Menyen er delt inn i Smått, stort og søtt i tillegg til fast 4 retters meny med utvalgte retter. Vi ønsker stadig å utfordre matveien, og menyen blir derfor oppdatert med jevne mellomrom. Mat er fantastisk, og enda mer fantastisk er alle mulighetene vi ikke har på menyen enda! Så det er bare å følge med etterhvert som våre innovative kokker fortsetter å komme opp med nye spennende retter.

Beregn god tid til å besøke vår restaurant i Tromsø

Når du kommer for å spise på vår restaurant i Tromsø anbefaler vi deg å sette av 3 timer. Rett og slett fordi mat skal nytes, men det skal også være tid til gode samtaler rundt bordet. Dette gjelder spesielt om dere er en mindre gruppe som ønsker å hive dere over vår største meny! Her er det bare å spenne seg fast, for dette blir en vill matopplevelse!