Bilde av Mathallen Tromsø sine ansatte.

Arktiske råvarer

Kjøkkenet vårt jobber alltid med sesongens beste, arktiske råvarer. Tilgang til de unike nord-norske råvarene skal alltid skinne igjennom på tallerken. Ofte basert på Kjøkkenleder Gunnar Jensens minner fra maten i barndommen, men også inspirert av impulser fra rundt om i verden og de store klassiske kjøkkenene. Alt kombinert med beste drikken fra lokale produsenter, eller andre fantastiske drikkevarer fra ute i verden.

Meste mulig forskjellige retter og smaker oppleves på vår største meny. Anbefales helst for mindre selskaps, for her er det så mye at interessen og oppmerksomhet rettes mest mot maten og kombinasjonene med god drikke. Sett av minst 3 timer for denne opplevelsen.

Masse smaker og opplevelser er det også på vår 4retters meny. Passer godt for større selskaper, da vi satser på matopplevelser som flest mulig kan like. Veldig mye godt til å bli mett av, men også tid til nye selskapet. Baseres på våre kreasjoner rundt rettene forrett, fiskerett, hovedrett kjøtt og dessert.

Ønsker du sette sammen din egen matopplevelse, så kan det gjøres fra «Smaker å velge fra». «Smått» er forrettsstørrelser, som kan slik at 3 stykker gir et tilnærmet fullverdig måltid. Men du kan også spise deg mett på hovedrettene under «Stort». Eller kanskje det er plass til en liten dessert fra «Søt».