Om oss

Bilde av Mathallen Tromsø sine ansatte.

Ditt neste favorittsted

Mathallens kjøkken styres av Gunnar Jensen, Coach for juniorlandslaget OL-Stuttgart 2020, vinner av Det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater og ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland.

Når restaurantkvelden starter, er det bare å overlate alt til vårt kyndige kjøkken. Den fulle menyen  gir en helhetlig kulinarisk opplevelse, med utsøkte smaker i tilpassede porsjoner. Man får også med mye av dette på vår enklere 4retters meny. Til dette kan vi også foreslå drikke som balanserer og hever hele matopplevelsen enda noen hakk. Spesielle ønsker og behov innfries så lang det er mulig. Spesielt gluten unngår vi enkelt uten å komprimere på den kulinariske opplevelsen.»

"Great food & service. One of the best burgers that I have had around the world.”

Roshan
Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.

"Had a superb vegetarian 4 course meal. This is by far the best vegetarian food I have ever eaten. I highly recommend the restaurant.”

Liv Marit
Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.

"We had a great food experience at Mathallen! Local food of very high quality, perfectly prepared with a good selection of suitable wines. And good service. Highly recommended and I will definitely eat here again.”

Daniel
Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.Bilde av et stjerne-ikon.

Instagram