Ta en lunsjpause i Mathallen Tromsø

Det er noe helt eget ved det å sette seg ned for en matbit etter en aktiv dag. Spesielt når vi er på ferie har vi en tendens til å fylle opp dagen med aktiviteter. Selv de dagene vi ikke har planlagt mye, kan det fort ende opp med at tiden løper fra oss. Plutselig rumler det i magen – det er tid for lunsj.

Eksklusiv lunsj

Om du for tiden eller i nærmeste fremtid befinner deg i Tromsø og har lyst på en skikkelig lunsj kan Mathallen Tromsø by på ekstraordinære matopplevelser. Vi tilbyr både forretter, småretter, hovedretter og dessert. Vi er med det ikke ditt vanlig sandwich lunsjsted i Tromsø, men blant annet har vi en burger som har blitt en favoritt hos mange av våre kunder.

Hva med å gjøre lunsjen i Tromsø hakket mer fancy? Våre servitører har stor lidenskap for fagfeltet sitt og kan anbefale deg akkurat den perfekte vin sammen med måltidet du bestiller. Her i Mathallen Tromsø har vi et øye for slike ting, og du kan være sikker på at vi gjør vårt ytterste for at du som kunde skal få en fantastisk matopplevelse her hos oss.

Lunsj i Tromsø laget med sansen for smak og eleganse

Styrende kokk har virkelig mestret kunsten av å tilberede god, smakfull og delikat mat. Gunnar Jensen har tidligere vært coach for juniorlandslaget i OL Stuttgart 2020. Han har også vunnet flere priser for sine prestasjoner og er en ettertraktet kokk for – kan du gjette det? – Regjeringsmiddager. Sammen med de andre kokkene bruker Gunnar sine ferdigheter til å skape nye innovative retter der de kun benytter det fineste av arktiske råvarer som nord norge har å by på. Hos oss i Mathallen Tromsø er det alltid sesongens råvarer du får på bordet.

Kan en lunsj i Tromsø bli for fancy?

Blir det for overdådig med en slik lunsj er det mange som tenker. Svaret på det er at det er fullt og holdent opp til deg. Vil du finne lunsj i Tromsø som er enkel og rask vil nok et annet sted kunne tilby deg dette på en annen måte enn hos oss. Men hvis du derimot kunne tenkt deg en skikkelig pause, med ordentlig god mat, nyte litt alkohol og smake på retter du kanskje aldri har sett før – da synes jeg du burde ta turen hit.

Ble du nysgjerrig på hvordan maten er? Ta en titt på vår meny her. Kokken gjør sitt ytterste for å skape en minneverdig matopplevelse!