17.mai 2021

Selv det også i år blir en annerledes feiring, så gleder vi til å holde åpent på selveste nasjonaldagen. Vi frister med en egen 4-retters meny, som kan bestilles i sin helhet eller som enkelt retter.

Selv det også i år blir en annerledes feiring, så gleder vi til å holde åpent på selveste nasjonaldagen. Vi frister med en egen 4-retters meny, som kan bestilles i sin helhet eller som enkelt retter.

Vår 4-retters meny vil være tilgjengelig hele dagen, fra vi åpner 13.00 og frem til og med siste bordsetting klokken 19.00. Menyen kan bestilles i sin helhet, eller som litt større enkelt retter hver for seg:

Tataki av laks 165,–

Sjøgress, wasabimajones, agurk, eple og røkt soya

(Fisk, egg, sennep, sulfitt, soya)
------

Smørposjert kveite 355,–

Kål, blomkål, hasselnøtter og røkt hollandaise

(Fisk, melk, hasselnøtter, sulfitt, soya)
------

Kalvemørbrad 355,–

Kål, estragon, løk og morkelsaus

(Melk, selleri, sennep, sulfitt)

------

Bringebær & hvit sjokolade 165,–

Bringebær, hvit sjokolade, hasselnøttkake og rabarbra

(Gluten, hvete, egg, melk, hasselnøtter)

For barn så har vi den tradisjonelle burgeren vår, som serveres med alt tilbehøret eller bare ketchup:

Storfeburger 255,-

Medium stekt i brioche, tomat, chilimajones, bearnaisekrem, løk, syltet agurk og pommes

(Melk, egg, sulfitt. Gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød +15,-)

Vi opplever stor pågang, og mange som ønsker å feire med god mat hos oss. Vi må jo fortsatt forhold hos til god avstand mellom gjester, så det er fortsatt begrenset hvor mange det er plass til om gangen. Derfor har vi 3 bordsettinger denne dagen.

Første begynner 13.00 eller 13.30, og være ferdig til 15.30. Andre bordsetting begynner 16.00 eller 16.30, og varer frem til 18.30. Siste bordsetting er 19.00, og varer ut kvelden.

Vi håper dette frister til å feire sammen med oss.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
17.mai 2024

Igjen er det tid for å feire nasjonen vår igjen, og Mathallen Tromsø gleder seg til å se dere alle i finstasen på grunnlovsdagen fredag 17.mai 2024.04.16

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med Malvirá, mandag 12.juni 2023

Vi er så heldig å få flott besøk fra Piemonte, Italia på mandag 12.juni 2023. Kjellermester Roberto Damonte kommer med både hvite og rød viner fra huset sitt Malvirà. Kjøkkenet setter til 5 retters meny og du kan være med for bare kr. 1.250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-