17.mai 2021

Selv det også i år blir en annerledes feiring, så gleder vi til å holde åpent på selveste nasjonaldagen. Vi frister med en egen 4-retters meny, som kan bestilles i sin helhet eller som enkelt retter.

Selv det også i år blir en annerledes feiring, så gleder vi til å holde åpent på selveste nasjonaldagen. Vi frister med en egen 4-retters meny, som kan bestilles i sin helhet eller som enkelt retter.

Vår 4-retters meny vil være tilgjengelig hele dagen, fra vi åpner 13.00 og frem til og med siste bordsetting klokken 19.00. Menyen kan bestilles i sin helhet, eller som litt større enkelt retter hver for seg:

Tataki av laks 165,–

Sjøgress, wasabimajones, agurk, eple og røkt soya

(Fisk, egg, sennep, sulfitt, soya)
------

Smørposjert kveite 355,–

Kål, blomkål, hasselnøtter og røkt hollandaise

(Fisk, melk, hasselnøtter, sulfitt, soya)
------

Kalvemørbrad 355,–

Kål, estragon, løk og morkelsaus

(Melk, selleri, sennep, sulfitt)

------

Bringebær & hvit sjokolade 165,–

Bringebær, hvit sjokolade, hasselnøttkake og rabarbra

(Gluten, hvete, egg, melk, hasselnøtter)

For barn så har vi den tradisjonelle burgeren vår, som serveres med alt tilbehøret eller bare ketchup:

Storfeburger 255,-

Medium stekt i brioche, tomat, chilimajones, bearnaisekrem, løk, syltet agurk og pommes

(Melk, egg, sulfitt. Gluten fra hvete i brødet (glutenfritt brød +15,-)

Vi opplever stor pågang, og mange som ønsker å feire med god mat hos oss. Vi må jo fortsatt forhold hos til god avstand mellom gjester, så det er fortsatt begrenset hvor mange det er plass til om gangen. Derfor har vi 3 bordsettinger denne dagen.

Første begynner 13.00 eller 13.30, og være ferdig til 15.30. Andre bordsetting begynner 16.00 eller 16.30, og varer frem til 18.30. Siste bordsetting er 19.00, og varer ut kvelden.

Vi håper dette frister til å feire sammen med oss.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med G.D. Vajra

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstid 2022

Snart en det endelig tid for å feire en jule med alt av venner og familie. Men først skal vi igjennom en fantastisk førjulstid, med alt som hører til av god mat og godt selskap. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne av matretter. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Endelig 17.mai-feiring

Endelig skal vi feire nasjonaldag som normalt igjen, og vi på Mathallen Tromsø gleder oss til å inviterer dere inn på de to bordsettingene mellom 12.30 og 18.00.