Førjulstiden 2021

På nytt nærmer vi oss slutten av et spesielt år. Men først skal vi igjennom en fantastisk julefeiring, med alt som hører til av god mat og godt selskap på forhånd. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.

Siden vi opplever ekstra stor pågang i tiden før jul, så har vi to bordsettinger på kvelden fra mandag 15.november 2021. Første bordsetting begynner fra 17.00, og avsluttes til 20.00. Seneste mulig ankomst blir 18.00, så dere har minst 2 timer til å spise og nyte selskapet. Andre bordsetting begynner fra klokken 20.30 og varer ut kvelden til 23.30. Booking for mindre selskaper opp til 8 stk gjøres enklest via linken øverst på siden her på "booking". Er dere flere enn dette, er det best å sende oss en mail på booking@mathallentromso.no eller ringe oss på tlf 77680100.

Vi har nå klar vår 4retters julemeny, som koster kr. 755,- pr person. I stedet for vanlige 3retters menyer, hvor man spiser seg mett på en varmrett, så inneholder vår 4retters meny både varme fiskerett og hovedrett kjøtt. På julemenyen blir dette henholdsvis lutefisk og svineribbe. I tillegg så kommer det grillet gravlaks som forrett og riskrem til dessert. Spesielt riskremen blir veldig god, med de rom-marinerte kirsebærene. Selve julenmenyen ser dere her, og vil være tilgjengelig i restauranten fra onsdag 17.november.

Som tidligere år, så har vi også en alternativ 4retters meny. Her vil fokuset være med på råvarer i sesong, og ikke utelukkende på tradisjonell julestemning. Det vil også bli en AlaCarte-meny, med smaker å velge fra. Alt dette kan sees på denne linken, fra onsdag 17.november.

 

Lutefisk fra Halvors Tradisjonsfisk har vært en suksess hos oss tidligere år. Lutefisk serveres på tallerken, men kommer i så mange omganger som trengs. Tilbehøret med bacon og fløtesaus med sennep er blitt så populært at vi ikke tørr å gjøre forandringer. Denne retten er på menyen fra torsdag 28.oktober.

 

I juletider er det mange som ønsker å gå ut i større lag, og hvis dere er flere enn 8 personer så vil vi veldig gjerne bli enig om meny i forkant. Hvis dere ønsker å sitte for dere selv unna restauranten, så er det mulig å booke selskapslokalet vårt for en minimumsfakturering på kr.22 500,-

 

God jul til deg og dine.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med G.D. Vajra

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstid 2022

Snart en det endelig tid for å feire en jule med alt av venner og familie. Men først skal vi igjennom en fantastisk førjulstid, med alt som hører til av god mat og godt selskap. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne av matretter. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.