Førjulstiden 2021

På nytt nærmer vi oss slutten av et spesielt år. Men først skal vi igjennom en fantastisk julefeiring, med alt som hører til god mat og godt selskap på forhånd. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne. For å nevne noe så blir det ihvertfall lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.

Siden vi opplever ekstra stor pågang i tiden før jul, så har vi to bordsettinger på kvelden fra mandag 15.november 2021. Første bordsetting begynner fra 17.00, og avsluttes til 20.00. Seneste mulig ankomst blir 18.00, så dere har minst 2timer til å spise og nyte selskapet. Andre bordsetting begynner fra klokken 20.30 og varer ut kvelden til 23.30. Booking for mindre selskaper opp til 8 stk gjøres enklest via linken øverst på siden her på "booking". Er dere flere enn det er det best å sende mail på booking@mathallentromso.no eller ringe oss på tlf 77680100.

 

Selv om lutefisk og ribbe er faste innslag på vår 4retters julemeny, så jobber vi fortsatt med årets forrett og dessert. Tilslutt vil vi ende opp på en 4retters fristende julemeny, til rundt kr. 750,- pr person. Så snart menyen er klar, vil dere kunne se den på denne siden. Men foreløpig har vi lagt med menyen fra i fjor, for å vise litt hvordan vi serverte julematen. Som tidligere år, så har vi også en alternativ 4retters meny. Her vil fokuset være med på råvarer i sesong, og ikke utelukkende på tradisjonell julestemning.

 

Lutefisk fra Halvors Tradisjonsfisk har vært en suksess hos oss tidligere år. Lutefisk serveres på tallerken, men kommer i så mange omganger som trengs. Tilbehøret med bacon og fløtesaus med sennep er blitt så populært at vi ikke tørr å gjøre forandringer.

 

I juletider er det mange som ønsker å gå ut i større lag, og hvis dere er flere enn 8 personer så vil vi veldig gjerne bli enig om meny i forkant. Hvis dere ønsker å sitte for dere selv unna restauranten, så er det mulig å booke selskapslokalet vårt for en minimumsfakturering på kr.22 500,-

 

God jul til deg og dine.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Ny lunsjmeny fra onsdag 15.september 2021 er klar

Da er vi endelig klar med ny lunsjmeny. Klikk inn på denne saken for å se fristelsene vi byr på til lunsj fremover

Bilde av en hvit bakgrunn.
Stillinger ledig i serveringen høsten 2021

Vi øsnker å være flere i servering, og ansetter både heltid og deltid.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Normale åpningstider fra mandag 9.august 2021

På mandag 9.august 2021 er vi tilbake til de helt vanlige åpningstidene på Mathallen Tromsø. Så da er vi åpne mandag til og med søndag, fra 11.00 til 23.00.