Gjenåpning vår/sommer 2021

Vi åpner kveldene igjen fra torsdag 6.mai. I mai har vi middagsservering fra 17.00 på torsdager, og fra 16.00 på fredag og lørdag.

Vi åpner kveldene igjen fra torsdag 6.mai. I mai har vi middagsservering fra 17.00 på torsdager, og fra 16.00 på fredag og lørdag.

Lunsjen er allerede åpen fra 11.00 tirsdag til lørdag, og vi håper å være helt tilbake til vanlig åpningstider fra begynnelsen av juni.

Vi har satt vår egen gjenåpningsplan for Mathallen Tromsø. Vi tar utgangspunkt i den litt mer kjente 4.trinns-planen til regjeringen. Mulige smitteutbrudd, lokalt eller nasjonalt, vil jo kunne gi endringer i disse planene, men vi vasker hender og krysser fingre for at dette skjemaet holder inn nå.

Middagsservering åpnes fra torsdag 6.mai. Ihvertfall til å begynne med i mai, holder vi åpent rundt helgene. Så middagen er åpen fra 17.00 på torsdag, og fra 16.00 på fredag og lørdag. Foreløpig har vi kun lov å servere alkohol til 22.00, og alkoholkonsum må opphøre 22.30. Bestillinger på 6retters meny må derfor være på kjøkkenet til 19.30, slik at dere rekker å spise alle rettene med alkohol til. 4rettes meny og alacarte-meny kan bestilles senere. Vi jobber fortsatt med menyen for mai.

Kristihimmelfartsdag, torsdag 13.mai holder vi stengt. Men er i stedet åpne på selveste 17.mai. Eget opplegg for dagen kommer veldig snart.

Lunsj er åpen tirsdag til lørdag fra klokken 11.00. Tirsdag til torsdag  helt frem til 17.00, mens fredag og lørdag frem til 16.00 siden da starter middagen.

Håpet vårt nå er å være tilbake til vanlige åpningstider tidlig i juni. Dette er jo avhengig av fortsatt positiv utvikling i smittesituasjonen, både nasjonalt og ikke minst lokalt. Vi er veldig klar for å gjøre vært når vi nå skal ta igjen alt det vi ikke har gjort i siste året. Vi har mulighet for å booke både restaurant og i eget selskapslokale for avslutning som ikke ble tatt i fjor, eller den bursdagsfeiringen du har til gode.

I juli er vi enten i Bukta og serverer på festivalen, ellers så holder vi åpnet i Grønnegata. Vi venter veldig spent på å høre fra Abid hva vi får lov til. Oppdatering på sommeren vil komme så snart vi vet noe.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
17.mai 2024

Igjen er det tid for å feire nasjonen vår igjen, og Mathallen Tromsø gleder seg til å se dere alle i finstasen på grunnlovsdagen fredag 17.mai 2024.04.16

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med Malvirá, mandag 12.juni 2023

Vi er så heldig å få flott besøk fra Piemonte, Italia på mandag 12.juni 2023. Kjellermester Roberto Damonte kommer med både hvite og rød viner fra huset sitt Malvirà. Kjøkkenet setter til 5 retters meny og du kan være med for bare kr. 1.250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-