Gjenåpning vår/sommer 2021

Vi åpner kveldene igjen fra torsdag 6.mai. I mai har vi middagsservering fra 17.00 på torsdager, og fra 16.00 på fredag og lørdag.

Vi åpner kveldene igjen fra torsdag 6.mai. I mai har vi middagsservering fra 17.00 på torsdager, og fra 16.00 på fredag og lørdag.

Lunsjen er allerede åpen fra 11.00 tirsdag til lørdag, og vi håper å være helt tilbake til vanlig åpningstider fra begynnelsen av juni.

Vi har satt vår egen gjenåpningsplan for Mathallen Tromsø. Vi tar utgangspunkt i den litt mer kjente 4.trinns-planen til regjeringen. Mulige smitteutbrudd, lokalt eller nasjonalt, vil jo kunne gi endringer i disse planene, men vi vasker hender og krysser fingre for at dette skjemaet holder inn nå.

Middagsservering åpnes fra torsdag 6.mai. Ihvertfall til å begynne med i mai, holder vi åpent rundt helgene. Så middagen er åpen fra 17.00 på torsdag, og fra 16.00 på fredag og lørdag. Foreløpig har vi kun lov å servere alkohol til 22.00, og alkoholkonsum må opphøre 22.30. Bestillinger på 6retters meny må derfor være på kjøkkenet til 19.30, slik at dere rekker å spise alle rettene med alkohol til. 4rettes meny og alacarte-meny kan bestilles senere. Vi jobber fortsatt med menyen for mai.

Kristihimmelfartsdag, torsdag 13.mai holder vi stengt. Men er i stedet åpne på selveste 17.mai. Eget opplegg for dagen kommer veldig snart.

Lunsj er åpen tirsdag til lørdag fra klokken 11.00. Tirsdag til torsdag  helt frem til 17.00, mens fredag og lørdag frem til 16.00 siden da starter middagen.

Håpet vårt nå er å være tilbake til vanlige åpningstider tidlig i juni. Dette er jo avhengig av fortsatt positiv utvikling i smittesituasjonen, både nasjonalt og ikke minst lokalt. Vi er veldig klar for å gjøre vært når vi nå skal ta igjen alt det vi ikke har gjort i siste året. Vi har mulighet for å booke både restaurant og i eget selskapslokale for avslutning som ikke ble tatt i fjor, eller den bursdagsfeiringen du har til gode.

I juli er vi enten i Bukta og serverer på festivalen, ellers så holder vi åpnet i Grønnegata. Vi venter veldig spent på å høre fra Abid hva vi får lov til. Oppdatering på sommeren vil komme så snart vi vet noe.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstiden 2021

På nytt nærmer vi oss slutten av et spesielt år. Men først skal vi igjennom en fantastisk julefeiring, med alt som hører til god mat og godt selskap på forhånd. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne. For å nevne noe så blir det ihvertfall lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Ny lunsjmeny fra onsdag 15.september 2021 er klar

Da er vi endelig klar med ny lunsjmeny. Klikk inn på denne saken for å se fristelsene vi byr på til lunsj fremover

Bilde av en hvit bakgrunn.
Stillinger ledig i serveringen høsten 2021

Vi øsnker å være flere i servering, og ansetter både heltid og deltid.