Gjenåpning vår/sommer 2021

Vi åpner kveldene igjen fra torsdag 6.mai. I mai har vi middagsservering fra 17.00 på torsdager, og fra 16.00 på fredag og lørdag.

Vi åpner kveldene igjen fra torsdag 6.mai. I mai har vi middagsservering fra 17.00 på torsdager, og fra 16.00 på fredag og lørdag.

Lunsjen er allerede åpen fra 11.00 tirsdag til lørdag, og vi håper å være helt tilbake til vanlig åpningstider fra begynnelsen av juni.

Vi har satt vår egen gjenåpningsplan for Mathallen Tromsø. Vi tar utgangspunkt i den litt mer kjente 4.trinns-planen til regjeringen. Mulige smitteutbrudd, lokalt eller nasjonalt, vil jo kunne gi endringer i disse planene, men vi vasker hender og krysser fingre for at dette skjemaet holder inn nå.

Middagsservering åpnes fra torsdag 6.mai. Ihvertfall til å begynne med i mai, holder vi åpent rundt helgene. Så middagen er åpen fra 17.00 på torsdag, og fra 16.00 på fredag og lørdag. Foreløpig har vi kun lov å servere alkohol til 22.00, og alkoholkonsum må opphøre 22.30. Bestillinger på 6retters meny må derfor være på kjøkkenet til 19.30, slik at dere rekker å spise alle rettene med alkohol til. 4rettes meny og alacarte-meny kan bestilles senere. Vi jobber fortsatt med menyen for mai.

Kristihimmelfartsdag, torsdag 13.mai holder vi stengt. Men er i stedet åpne på selveste 17.mai. Eget opplegg for dagen kommer veldig snart.

Lunsj er åpen tirsdag til lørdag fra klokken 11.00. Tirsdag til torsdag  helt frem til 17.00, mens fredag og lørdag frem til 16.00 siden da starter middagen.

Håpet vårt nå er å være tilbake til vanlige åpningstider tidlig i juni. Dette er jo avhengig av fortsatt positiv utvikling i smittesituasjonen, både nasjonalt og ikke minst lokalt. Vi er veldig klar for å gjøre vært når vi nå skal ta igjen alt det vi ikke har gjort i siste året. Vi har mulighet for å booke både restaurant og i eget selskapslokale for avslutning som ikke ble tatt i fjor, eller den bursdagsfeiringen du har til gode.

I juli er vi enten i Bukta og serverer på festivalen, ellers så holder vi åpnet i Grønnegata. Vi venter veldig spent på å høre fra Abid hva vi får lov til. Oppdatering på sommeren vil komme så snart vi vet noe.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med G.D. Vajra

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstid 2022

Snart en det endelig tid for å feire en jule med alt av venner og familie. Men først skal vi igjennom en fantastisk førjulstid, med alt som hører til av god mat og godt selskap. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne av matretter. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Stilling ledig- faglært kokk

Vi søker kokk med fagbrev i 100% stilling, fra 1.april eller annen anvtale!