Normale åpningstider fra mandag 9.august 2021

På mandag 9.august 2021 er vi tilbake til de helt vanlige åpningstidene på Mathallen Tromsø. Så da er vi åpne mandag til og med søndag, fra 11.00 til 23.00.

Lunsjen vår åpner 11.00 alle dager, og varer til 16.30 mandag til torsdag. Fredag og lørdag åpner til samme tid, men vi avslutter da lunsjen 16.00. Følg med for oppdatert lunsjmeny etterhvert

Middagsservering begynner fra klokken 17.00, mandag til og med lørdag. Bestillinger må senest være inne på kjøkkenet til 22.00, og vi avslutter servering rundt 23.00.

Etter et fjoråret og våren nye regler, skjenkeforbud og stadig skiftene smittevernsregler, så gleder vi oss veldig til å være tilbake fra ferie. Vi krysser finger, og ikke minst vasker de, for at høsten skal bli mer normal. Snart settes onlinebookingen opp for bestilling av "julebord" fra midten av november. Men før det gleder vi oss til høsten beste, arktiske råvarer.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med G.D. Vajra

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstid 2022

Snart en det endelig tid for å feire en jule med alt av venner og familie. Men først skal vi igjennom en fantastisk førjulstid, med alt som hører til av god mat og godt selskap. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne av matretter. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.