Normale åpningstider fra mandag 9.august 2021

På mandag 9.august 2021 er vi tilbake til de helt vanlige åpningstidene på Mathallen Tromsø. Så da er vi åpne mandag til og med søndag, fra 11.00 til 23.00.

Lunsjen vår åpner 11.00 alle dager, og varer til 16.30 mandag til torsdag. Fredag og lørdag åpner til samme tid, men vi avslutter da lunsjen 16.00. Følg med for oppdatert lunsjmeny etterhvert

Middagsservering begynner fra klokken 17.00, mandag til og med lørdag. Bestillinger må senest være inne på kjøkkenet til 22.00, og vi avslutter servering rundt 23.00.

Etter et fjoråret og våren nye regler, skjenkeforbud og stadig skiftene smittevernsregler, så gleder vi oss veldig til å være tilbake fra ferie. Vi krysser finger, og ikke minst vasker de, for at høsten skal bli mer normal. Snart settes onlinebookingen opp for bestilling av "julebord" fra midten av november. Men før det gleder vi oss til høsten beste, arktiske råvarer.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Endelig 17.mai-feiring

Endelig skal vi feire nasjonaldag som normalt igjen, og vi på Mathallen Tromsø gleder oss til å inviterer dere inn på de to bordsettingene mellom 12.30 og 18.00.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Stilling ledig- faglært kokk

Vi søker kokk med fagbrev i 100% stilling, fra 1.april eller annen anvtale!

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstiden 2021

På nytt nærmer vi oss slutten av et spesielt år. Men først skal vi igjennom en fantastisk julefeiring, med alt som hører til av god mat og godt selskap på forhånd. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.