Stilling ledig- faglært kokk

Vi søker kokk med fagbrev i 100% stilling, fra 1.april eller annen anvtale!

Mathallen Tromsø AS søker kokk med fagbrev i 100% stilling.

Mathallen Tromsø åpnet dørene i januar 2015. Kjøkkenet vårtbaserer seg i hovedsak på Nordnorske råvarer, men du vil helt sikkert finne internasjonalesmaker på menyen vår også. Vi belager oss på satte menyer, men har også en a lacarte meny i tillegg til lunsjmeny.

 

Vi søker en person med:

·      Fagbrev i kokkefaget.

·      Gode samarbeidsevner.

·      Kreativ.  

·      Du har innsikt i matsikkerhet og gode rutiner.

·      Du er lærevillig og ansvarsfull ovenfor vårelærlinger.

 

Vi kan tilby:

·      Jobb i et hektisk og kreativt restaurantmiljø medmye kompetanse.

·      Lønn etter avtale.

 

Tiltredelse fra 1. april 2022. Eller ved nærmere avtale.

 

Om dette er en jobb for deg eller noen du kjenner. Send ossen CV til gunnar@mathallentromso.no.

 

 

 

 

Hilsen

 

Gunnar Jensen

Kjøkkensjef

Mathallen Tromsø AS

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
17.mai 2024

Igjen er det tid for å feire nasjonen vår igjen, og Mathallen Tromsø gleder seg til å se dere alle i finstasen på grunnlovsdagen fredag 17.mai 2024.04.16

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med Malvirá, mandag 12.juni 2023

Vi er så heldig å få flott besøk fra Piemonte, Italia på mandag 12.juni 2023. Kjellermester Roberto Damonte kommer med både hvite og rød viner fra huset sitt Malvirà. Kjøkkenet setter til 5 retters meny og du kan være med for bare kr. 1.250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-