
Stilling ledig- faglært kokk
Vi søker kokk med fagbrev i 100% stilling, fra 1.april eller annen anvtale!
Mathallen Tromsø AS søker kokk med fagbrev i 100% stilling.
Mathallen Tromsø åpnet dørene i januar 2015. Kjøkkenet vårtbaserer seg i hovedsak på Nordnorske råvarer, men du vil helt sikkert finne internasjonalesmaker på menyen vår også. Vi belager oss på satte menyer, men har også en a lacarte meny i tillegg til lunsjmeny.
Vi søker en person med:
· Fagbrev i kokkefaget.
· Gode samarbeidsevner.
· Kreativ.
· Du har innsikt i matsikkerhet og gode rutiner.
· Du er lærevillig og ansvarsfull ovenfor vårelærlinger.
Vi kan tilby:
· Jobb i et hektisk og kreativt restaurantmiljø medmye kompetanse.
· Lønn etter avtale.
Tiltredelse fra 1. april 2022. Eller ved nærmere avtale.
Om dette er en jobb for deg eller noen du kjenner. Send ossen CV til gunnar@mathallentromso.no.
Hilsen
Gunnar Jensen
Kjøkkensjef
Mathallen Tromsø AS
Siste nytt

Vi er så heldig å få flott besøk fra Piemonte, Italia på mandag 12.juni 2023. Kjellermester Roberto Damonte kommer med både hvite og rød viner fra huset sitt Malvirà. Kjøkkenet setter til 5 retters meny og du kan være med for bare kr. 1.250,-

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.