Stillinger ledig høsten 2023

Vi i Mathallen Tromsø søker en ny kollega til serveringsteamet vårt og ny faglært kokk på kjøkkenet. Helst vil vi har dere begge med oss så tidlig som mulig høsten 2023.

Fulltidsstilling servitør

Vi ønsker deg som kan våre med å tilby vår helhetlige opplevelse til våre gjester, med god mat fra kjøkkenet og et godt vinkart. Interesse for god mat og drikke er et pluss, da vi utsettes for dette på daglig basis. Holder du kontroll på din tildelte penn og vinåpner, så skal vi klare å lære deg det meste ellers. I arbeidsmiljøet vårt snakker vi skandinavisk, så stor fordel å beherske dette. Siden jobben innebærer skjenking må hen helst være fylt 20 år, men minst fylt 18 år.

 

Vi har stengt søndager, og ellers god turnus jobbet frem av personalet og ledelse i lag. Med fri annen hver helg. Turnus innebærer både sein vakter og tidlig vakter, men vi er åpne for å tilpasse etter behov. Personlig kontrakt og lønn tilpasset tariff.

Oppstart helst til 1.september. Men er du riktig, så blir vi enig om dato.

Høres dette interessant ut, så send CV til daglig leder John-FredrikSolberg på jfs@mathallentromso.no.Eventuelle spørsmål kan du ta direkte kontakt med John-Fredrik på tlf 977 96 201.

Faglært kokk

Mathallen Tromsø åpnet dørene i januar 2015. Kjøkkenet vårt baserer seg i hovedsak på Nord-norske råvarer, men du vil helt sikkert finne internasjonale smaker på menyen vår også. Vi belager oss på satte menyer, men har også en a la carte meny i tillegg til lunsjmeny.

 

Vi søker en person med:

·      Fagbrev i kokkefaget.

·      Gode samarbeidsevner.

·      Kreativ.  

·      Du har innsikt i matsikkerhet og gode rutiner.

·      Du er lærevillig og ansvarsfull ovenfor våre lærlinger.

Denne stillingen passer godt for nyutdannede, som ønsker å fylle på erfaringen sin.

 

Vi kan tilby:

·      Jobb i et hektisk og kreativt restaurantmiljø medmye kompetanse.

·      Lønn etter avtale.

 

Tiltredelse fra helst innen 1. septemer 2023. Eller ved nærmere avtale.

 

Om dette er en jobb for deg eller noen du kjenner. Send osen CV til jfs@mathallentromso.no.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
17.mai 2024

Igjen er det tid for å feire nasjonen vår igjen, og Mathallen Tromsø gleder seg til å se dere alle i finstasen på grunnlovsdagen fredag 17.mai 2024.04.16

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med Malvirá, mandag 12.juni 2023

Vi er så heldig å få flott besøk fra Piemonte, Italia på mandag 12.juni 2023. Kjellermester Roberto Damonte kommer med både hvite og rød viner fra huset sitt Malvirà. Kjøkkenet setter til 5 retters meny og du kan være med for bare kr. 1.250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-