Stillinger ledig i serveringen høsten 2021

Vi øsnker å være flere i servering, og ansetter både heltid og deltid.

Heltidstilling:

Vi i Mathallen Tromsø søker en ny kollega til serveringsteamet vårt. Vi ønsker deg som kan våre med å tilby vår helhetlige opplevelse til våre gjester, med god mat fra kjøkkenet og et godt vinkart. Interesse for god mat og drikke er et pluss, da vi utsettes for dette på daglig basis. Holder du kontroll på din tildelte penn og vinåpner, så skal vi klare å lære deg det meste ellers. I arbeidsmiljøet vårt snakker vi skandinavisk, så stor fordel å beherske dette.

 

Vi har stengt søndager, og ellers god turnus jobbet frem av personalet og ledelse i lag. Med fri annen hver helg. Turnus innebærer både sein vakter og tidlig vakter, men vi er åpne for å tilpasse etter behov. Personlig kontrakt og lønn tilpasset tariff.

Deltidstilling:

Vi trenger også servitører som kan være med oss når det er aller mest hektisk. Både på tilkalling og gjerne rundt 20% annen hver helg, eller tilpasset i forhold til av som passer for deg. Vi lærer deg nesten absolutt alt du trenger å kunne.

Høres dette interessant ut, så send CV til daglig leder John-FredrikSolberg på jfs@mathallentromso.no.Eventuelle spørsmål kan du ta direkte kontakt med John-Fredrik på tlf 977 96 201.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
Vinmakermiddag med M.Chapoutier torsdag 27.april 2023

Vinene fra Nordlig Rhone-dalen i Frankrike har alltid truffet oss godt på Mathallen Tromsø. For disse vinene passer spesielt bra til våre arktiske råvarer. De fyldige rødvinene på Syrah-druer har en perfekt skogsbærkarakter til viltsmaken i reinsdyr. Mer ukjent, men fortsatt gode matcher til mye av sommerfisken her nord, er de fyldige og aromatiske hvitvinen på Marsannay-druer. Denne kvelden får vi besøk fra en av områdets mest kjente produsent, M.Chapoutier. Oppleve hvorfor med denne minst 5retters middagen kombineres med 6 viner for kr. 1250,-

Bilde av en hvit bakgrunn.
Vinmakermiddag med G.D. Vajra

På onsdag 26.oktober 2022 får vi igjen besøk fra et av våre favoritt vinhus. Guiseppe Vajra tar turen opp fra vinhuset G.D. Vajra i Piemonte, Italia og han har med bland annet Barolo.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Førjulstid 2022

Snart en det endelig tid for å feire en jule med alt av venner og familie. Men først skal vi igjennom en fantastisk førjulstid, med alt som hører til av god mat og godt selskap. Det er endelig tid for de gode, gamle klassikerne av matretter. For å nevne noe så blir det både lutefisk og ribbe, samt alternativer for de som ønsker annet.