Stillinger ledig i serveringen høsten 2021

Vi øsnker å være flere i servering, og ansetter både heltid og deltid.

Heltidstilling:

Vi i Mathallen Tromsø søker en ny kollega til serveringsteamet vårt. Vi ønsker deg som kan våre med å tilby vår helhetlige opplevelse til våre gjester, med god mat fra kjøkkenet og et godt vinkart. Interesse for god mat og drikke er et pluss, da vi utsettes for dette på daglig basis. Holder du kontroll på din tildelte penn og vinåpner, så skal vi klare å lære deg det meste ellers. I arbeidsmiljøet vårt snakker vi skandinavisk, så stor fordel å beherske dette.

 

Vi har stengt søndager, og ellers god turnus jobbet frem av personalet og ledelse i lag. Med fri annen hver helg. Turnus innebærer både sein vakter og tidlig vakter, men vi er åpne for å tilpasse etter behov. Personlig kontrakt og lønn tilpasset tariff.

Deltidstilling:

Vi trenger også servitører som kan være med oss når det er aller mest hektisk. Både på tilkalling og gjerne rundt 20% annen hver helg, eller tilpasset i forhold til av som passer for deg. Vi lærer deg nesten absolutt alt du trenger å kunne.

Høres dette interessant ut, så send CV til daglig leder John-FredrikSolberg på jfs@mathallentromso.no.Eventuelle spørsmål kan du ta direkte kontakt med John-Fredrik på tlf 977 96 201.

Siste nytt

Bilde av en hvit bakgrunn.
Ny lunsjmeny fra onsdag 15.september 2021 er klar

Da er vi endelig klar med ny lunsjmeny. Klikk inn på denne saken for å se fristelsene vi byr på til lunsj fremover

Bilde av en hvit bakgrunn.
Normale åpningstider fra mandag 9.august 2021

På mandag 9.august 2021 er vi tilbake til de helt vanlige åpningstidene på Mathallen Tromsø. Så da er vi åpne mandag til og med søndag, fra 11.00 til 23.00.

Bilde av en hvit bakgrunn.
Nyheter
17.mai 2021

Selv det også i år blir en annerledes feiring, så gleder vi til å holde åpent på selveste nasjonaldagen. Vi frister med en egen 4-retters meny, som kan bestilles i sin helhet eller som enkelt retter.